Cashbuddy lån

Belopp:
5 000 - 25 000 kr
Ränta:
29,40 %
Löptid:
1 - 5 år
 • Inga avgfiter
 • Lån utan säkerhet
 • 0 kr uppläggningsavgift
Räkneexempel
Prisexempel: 25.000 kr på 5 år. Bunden årsränta: 26,05 %. Effektiv årsränta: 29,40 %. Månadskostnad: 749 kr (60 ggr). Totalt att återbetala: 44.955 kr.

Det här är en högkostnadskredit.

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Sammanfattning av Cashbuddy

Vi på Lånetoppen har noga undersökt Cashbuddy och deras plattform. I denna recension kommer du att lära dig mer om vad Cashbuddy har att erbjuda. En av de främsta fördelarna är att de inte tar ut några extra avgifter förutom räntan, vilket gör det lätt att förstå kostnaderna för ditt lån. Dessutom är de öppna för personer med betalningsanmärkningar, vilket ger möjlighet till lån för fler. Å andra sidan kan en nackdel vara den högre räntan jämfört med vissa andra långivare. Deras flexibilitet och fokus på kundens framtida återbetalningsförmåga gör dem till ett intressant alternativ för den som behöver låna pengar.
Vårt betyg
2.5

Fördelar med Cashbuddy

 • Inga avgifter
 • Låg ränta för att vara ett snabblån
 • Besked direkt på skärmen
 • Lån utan BankID
 • Cashbuddy erbjuder lån utan UC

Nackdelar med Cashbuddy

 • Högkostnadkredit
 • Ingen direktutbetalning
 • Ingen livechat

Detta krävs för att ansöka om ett lån hos Cashbuddy

Cashbuddy AB är ett registrerat konsumentkreditinstitut som fokuserar på att erbjuda lån utan säkerhet till privatpersoner.
 • Minst 20 år gammal
 • Svenskt personnummer
 • Att du är folkbokförd i Sverige
 • En årsinkomst på minst 120 000 kr

Kreditupplysning hos Cashbuddy

Långivaren har nyligen börjat använda sig av Bisnode för att utföra sina kreditupplysningar. Det här innebär att du kan ha större chans till att få ett lån godkänt, samtidigt som det inte heller påverkar din kreditprofil. Det finns många andra aktörer som erbjuder lån med Bisnode och numera tillhör även Cashbuddy den kategorin.
Belopp
5 000 - 25 000 kr
Ränta
29,40 %
Löptid
1 - 5 år
 • Ingen UC
 • Inga avgifter
Prisexempel: 25.000 kr på 5 år. Bunden årsränta: 26,05 %. Effektiv årsränta: 29,40 %. Månadskostnad: 749 kr (60 ggr). Totalt att återbetala: 44.955 kr.

Cashbuddy utbetalning

När din låneansökan får grönt ljus, så betalas pengarna ut så snabbt som möjligt. För att få pengarna på ditt bankkonto behöver du först se till att ditt konto godkänns för autogiro hos Bankgirot. Det brukar ta högst två bankdagar. Sedan är det bara att vänta. Vanligtvis tar det 1 till 3 dagar efter att din ansökan har beviljats innan pengarna finns tillgängliga på ditt konto.
Lån med cashbuddy
Hur du tar lån hos cashbuddy

Låna pengar hos Cashbuddy trots betalningsanmärkning

Företaget är dedikerade till att erbjuda privatlån och sätter kundens framtida återbetalningsförmåga i fokus. Deras tillvägagångssätt innebär att du kan ansöka om lån hos dem även om du har betalningsanmärkningar i din ekonomiska historik. Cashbuddy ger dig därmed möjligheten att låna pengar trots att din kreditvärdighet inte är perfekt, så länge du har en stabil inkomst och uppfyller resterande krav.

Höj ditt lån till 45 000 kr

Med Cashbuddy har du möjlighet att höja ditt befintliga smslån till 45 000 kr. Det krävs att du har haft lånet i minst fyra månader och att du har betalat fyra månadsbetalningar i följd. Genom att ansöka om att utöka ditt lån får du tillgång till extra kapital utan att behöva lägga någon säkerhet. Det ger dig flexibiliteten att använda pengarna för det du behöver, vare sig det är för att täcka oväntade kostnader eller för att förverkliga en dröm.
Cashbuddy lån hemsida

Cashbuddy.se - Användarvänlig hemsida

På Cashbuddy.se möts besökaren av en webbplats som är utformad för att vara användarvänlig och lätt att navigera. Genom ett simpelt gränssnitt kan du enkelt ansöka om lån och få snabba svar på din ansökan. En av fördelarna de väljer att lyfta fram är den fasta månadskostnaden, som gör att du enkelt kan planera din månadsekonomi. Genom tydliga exempel som presenteras direkt på förstasidan får du en översiktlig bild av hur ditt lån kan se ut.

Våra tankar om Cashbuddy

Cashbuddy erbjuder snabblån som passar dem med OK kreditvärdighet utan avgifter som startkostnad eller AVI-avgifter. Även om de har konkurrenskraftiga villkor är det viktigt att notera att det finns andra lån som kan vara ännu billigare.
Efter att ha granskat deras tjänst närmare kan vi konstatera att de erbjuder en pålitlig och smidig plattform för privatpersoner med olika ekonomiska behov. Dock finns det saker som skulle kunna vara bättre, som till exempel snabbare utbetalningar och bättre öppettider hos kundtjänst, då detta är saker som idag värdesätts mycket högt av kunder och besökare.

Vanliga frågor om Cashbuddy