Banky

Belopp:
10 000 - 150 000
Ränta:
29,5%
Löptid:
2 - 12 år
 • Ingen UC
 • Alltid avgiftsfritt
 • Svar direkt
Räkneexempel
Annuitetslån 5 år. Effektiv årsränta 29,97%. Ett lån på 50 000 kr kostar då 1 512 kr/mån (60 avbetalningar), dvs totalt 83 675 kr. Ingen uppläggningsavgift eller aviavgifter. 26,50% nominell ränta. Räntan är rörlig. Banky samarbetar med Nordiska Kreditmarknadsaktiebolaget.

Sammanfattning av Banky

Vi på Lånetoppen ser Banky som en nytänkande aktör på lånemarknaden. Med deras individuella och förtroendebaserade tillvägagångssätt får du som låntagare större möjlighet att få ett lån som passar din ekonomiska situation. Genom att fokusera på din betalningsförmåga istället för enbart historiska uppgifter kan Banky erbjuda skräddarsydda lösningar för att hjälpa dig bli skuldfri snabbare.
Vårt betyg
3.5

Fördelar med Banky

Nackdelar med Banky

 • Krav på borgenär

Grundkrav för ett lån hos Banky

 • Vara minst 18 år
 • Ett svenskt personnummer
 • Vara folkbokförd i Sverige
 • Ha en borgenär som medsökande
 • Ha en anställning med minst 10 000:- i lön

Medsökande är ett krav

Att ha en medsökande är ett krav när du ansöker om ett lån hos Banky. En medsökande är en person som delar ansvar för lånet och som också är ansvarig för att återbetala det. Banky ser på medsökande som en extra säkerhet och en möjlighet att öka chanserna för en lyckad låneansökan.
Belopp
10 000 - 150 000 kr
Ränta
29,50 %
Löptid
2 - 12 år
 • Ingen UC
 • Svar direkt
Annuitetslån 5 år. Effektiv årsränta 29,97%. Ett lån på 50 000 kr kostar då 1 512 kr/mån (60 avbetalningar), dvs totalt 83 675 kr. Ingen uppläggningsavgift eller aviavgifter. 26,50% nominell ränta. Räntan är rörlig. Banky samarbetar med Nordiska Kreditmarknadsaktiebolaget.

Banky kollar på din nuvarande betalningsförmåga, inte din historia

Detta tillvägagångssätt öppnar upp möjligheter för fler att få godkända lån och är särskilt fördelaktigt för dem som tidigare har haft problem med att få lån.
Banky prioriterar din aktuella betalningsförmåga istället för att bara titta på din tidigare kredit historia. Detta innebär att även om du har haft ekonomiska svårigheter tidigare, kan du fortfarande vara berättigad till ett lån hos Banky om du nu har en stabil och tillräcklig inkomst för att klara av låneåterbetalningarna.
Lån med banky

Så fungerar ett lån hos Banky

Låneprocessen

Banky erbjuder samma effektiva ränta för alla låntagare och inga dolda avgifter.

 1. Fyll i lånebelopp och löptid på Bankys hemsida för att se månadskostnaden.
 2. Fyll i personuppgifter, syfte med lånet, inkomster etc.
 3. Signera med bank-ID för att få ett låneförslag.
 4. Lägg till en tillförlitlig borgensman med eget boende och god ekonomi.
 5. En kreditprövning görs av Bisnode och du får direktbesked.
 6. Lånet betalas ut inom 24 timmar efter att du har godkänt låneförslaget.
Så fungerar ett lån hos Banky

Våra tankar om Banky

Banky representerar en ny era av långivning på den svenska marknaden med sitt innovativa tillvägagångssätt. Genom att fokusera på låntagarens nuvarande betalningsförmåga istället för att enbart granska historiska kreditupplysningar, skapar de nya möjligheter för dem som annars skulle ha svårt att få lån. Med en transparent och enkel ansökningsprocess samt snabba utbetalningar inom 24 timmar visar Banky på sitt engagemang för att göra låntagares upplevelse så smidig och bekymmersfri som möjligt.
Vi ser med spänning fram emot att se hur Banky fortsätter att utmana och förändra lånebranschen för det bättre.

Vanliga frågor om Banky